четвер, 25 листопада 2021 р.

 Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

    Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. 
     Наш заклад, також взяв участь у цій важливій акції не тільки для дорослих, але й для дітей. Толерантність, нетерпимість до жорстокого поводження, вміння захищати себе, відстоювати свої кордони повинні виховуватися змалечку. Ми, разом з батьками, готуємо ще маленьких діток до перших кроків у доросле життя, тому нашим обов'язком є виховання гармонійної особистості дитини, яка зростає у безпеці та любові. 
     Протягом цих 16 днів, кожного року, ми повторюємо та вчимо дітей їхнім правам, обов'язкам, повазі до себе та до навколишніх, пояснюємо наскільки багатогранний цей світ та як захистити себе від проявів насилля зі сторони інших людей - до кого, як та коли варто звертатися по допомогу. Ця інформація неймовірно важлива не тільки для діток, але й для дорослих.

  


Немає коментарів:

Дописати коментар