четвер, 18 листопада 2021 р.

 ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА

18 листопада 2021 у закладі дошкільної освіти №1 "Калинка" відбулось засідання фокус-групи дослідження на тему "Діти з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти: методики корекційної роботи" у формі методичного діалогу. Педагоги, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами розглянули важливі питання розвитку інклюзивної освіти у закладі, поділились особистими надбаннями з даного питання і визначились з подальшими напрямками забезпечення якості освіти дітей з особливими освітніми потребами.
ПЛАН ЗАСІДАННЯ
1. Дитина з особливими освітніми  потребами в закладі дошкільної освіти. Організація  соціальної  взаємодії  направленої  на гармонізацію  дитячих  взаємовідносин  в  інклюзивній групі  закладу дошкільної освіти: методичні рекомендації для педагогів інклюзивних груп.
2.  Поради  вихователям, в групах яких виховуються діти з особливими освітніми потребами.
3. Рекомендації  педагогам  для  успішної партнерської взаємодії  з  сім’ями  в  яких  виховуються  діти  з  особливими освітніми  потребами.
4. Методики корекційної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами
5. Навчальний метод Едуарда Сегена. 
6. Обмін досвідом педагогів, по використанню різних методик у корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.




Немає коментарів:

Дописати коментар