середу, 25 січня 2023 р.

  Обласний майстер-клас

Майстер-клас є одним із видів сертифікаційного навчально-методичного заходу безперервної професійної освіти, спрямованого на розвиток професійних компетентностей педагогічних працівників за певною  освітньою технологією або методикою навчання, виховання.
   Сьогодні, 25 січня 2023 року відбувся обласний майстер-клас з теми «Національно-патріотичне виховання дошкільників на основі використання формули «Три люблю»  (за спадщиною В.О. Сухомлинського) для вихователів, вихователів-методистів закладів дошкільної. Керівники майстер-класу: вихователь-методист Оксана Топчій, вихователі Оксана Новик і Тетяна Казимир закладу дошкільної освіти №1 «Калинка». Координатори: Шевченко Антоніна Михайлівна, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, Засуха Марія Юріївна, методист відділу моніторингу якості освіти КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів».
Перше заняття з теми «Формування у дошкільників сталих звичок і моделей безпечної поведінки з гармонізацією їхніх стосунків з навколишнім світом. Усвідомлення особистої відповідальності за добробут України «Цінність маленького «Я» пройшло з використанням платформи Zoom.
Дякуємо колективу молодіжного простору Славутича за можливість безперебійного доступу до інтернету та комфортні умови проведення майстер-класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар