пʼятницю, 12 травня 2023 р.

 «ДЕМОКРАТИЗАЦІЯ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ»

Відповідно до листа МОН України № 4/542-23 від 03.03.2023 з березня по червень 2023 року, колектив закладу дошкільної освіти №1 «Калинка» (представник від закладів дошкільної освіти Київської області) взяв участь у дослідженні «Демократизація дошкільної освіти України» на замовлення Всеукраїнського фонду «Крок за кроком», яке здійснюється у межах програми «Демократична школа» підпроєкту «Реформа дошкільної освіта» за підтримки Європейського Центру Вергеланда (Норвегія), що стосується стану та перспектив демократизації закладів дошкільної освіти в Україні.
Метою дослідження є зʼясувати як реалізуються демократичні цінності у закладах дошкільної освіти України. За результатами дослідження будуть запропоновані матеріали по розробці концепції демократичного закладу дошкільної освіти. Також отримані результати сприятимуть покращенню умов для впровадження процесів демократизації дошкільної освіти, оптимізації програм та планів щодо підвищення кваліфікації педагогів та керівників закладів дошкільної освіти. 
Етапи проведення дослідження «Демократизація дошкільної освіти України»:
1. фокусоване групове інтерв’ю у межах дослідження;
2. онлайн-опитування серед керівників, вихователів-методистів, вихователів і помічників вихователів закладів дошкільної освіти.
Дякуємо Всеукраїнському фонду «Крок за кроком», за подарунки, які зацікавили педагогів та малят. 

  

    




Немає коментарів:

Дописати коментар