пʼятницю, 17 листопада 2023 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 13 по 19 листопада 2023 року у закладі дошкільної освіти №1 «Калинка» успішно пройшов «Тиждень безпеки дорожнього руху» за тематичним планом. Протягом тижня систематизували знання дітей про безпечну поведінку на дорозі, вдосконалили вміння дітей розрізняти дорожні знаки, закріпили уявлення вихованців про призначення світлофора та його сигнали. 

Бережливе ставлення до власного здоров’я та життя за темами: «Я іду до дитсадка», «Транспорт», «Мій друг світлофор», «Впізнай знак», «Водії та пішоходи», «Кольорові автомобілі», «Впізнай знак», «Допоможи їжачкові перейти дорогу», «Стій! Увага! Йди!», «Правила дороги знаємо, їх дотримуємося та іншим допомагаємо». Провели захід щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму. У заходах брали участь діти старших та молодших груп.

Охорона життя дитини є пріоритетним завданням нашого закладу, реалізація якого сприяє збереженню та зміцненню здоров’я малюків, дає поштовх до його формування та відновлення. Саме у цьому віці у дитини формуються  основи здорового способу життя, норми безпечної поведінки.

Більш детальніше про "Тиждень безпеки дорожнього руху" тут

Немає коментарів:

Дописати коментар