пʼятницю, 1 грудня 2023 р.

3️⃣0️⃣листопада 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ року у сучасному закладі дошкільної освіти «Калинка» відбулося перше засідання педагогічної студії 👨‍🎓«Навчаємось разом»👨‍🎓 в рамках організації професійних спільнот закладу.
Тема заходу: «Дидактична скарбничка у корекційній роботі з дітьми👫 з особливими освітніми потребами», модератор педагогічної студії - вихователь-методист Катерина Аладько.
Метою заходу було створення умов для пізнавальної та фізичної ⛹️‍♀️діяльності та забезпечення в подальшому інтеграції дітей з особливими освітніми потребами (далі ООП) у суспільство.👨‍👩‍👦
У тренінгу взяли участь педагогічні працівники👩‍🏫 інклюзивних груп.
Учасники поділилися своїми напрацюваннями, методами, прийомами які можна використовувати у роботі з дітьми 👫з ООП та надали практичні поради у корекційній роботі.
Педагоги обмінювалися своїм досвідом, успіхами та труднощами, які виникають у корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами, та шляхами їх вирішення.
Учасники продемонстрували дидактичні матеріали на розвиток:
🟢уваги
🟡 пам’яті
🟢мислення
🟡зорового та слухового сприймання
🟢мовлення
🟡пізнавальної та фізичної діяльності
🟢просторового орієнтування
♥️Створюємо разом середовище для вихованців з особливими освітніми потребами, де вони знайдуть підтримку, усвідомлюватимуть свою цінність та важливість власної ролі у процесі навчання та виховання

Немає коментарів:

Дописати коментар