середу, 31 січня 2024 р.

Теплові насоси

Славутич став однією з п'яти громад в Україні, де реалізується проєкт міжнародної технічної допомоги «Проєкт екстреного відновлення та реконструкції».

🇯🇵Проєкт фінансується Урядом Японії через Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) і спрямований на енергомодернізацію громадських будівель.
🔹У ході реалізації Проєкту в нашому закладі встановлено систему теплових насосів.
🔹Ця складна технологічна система відповідає за підігрів води в басейні та його приміщенні, включаючи функції фільтрації води та іонізації повітря. Встановлення системи теплових насосів у басейні має кілька ключових переваг: економія ресурсів через використання енергії з навколишнього середовища, ефективне утримання сталої температури води, що робить користування басейном комфортнішим для дітей, та розширення сезону використання навіть при відсутності послуги централізованого постачання гарячої води. Крім того, це сприяє екологічному підходу, зменшуючи викиди CO2 завдяки використанню відновлювальних джерел енергії та підвищує загальну ефективність системи.
🇺🇦 Дякуємо народові та Уряду Японії за допомогу у здобутті перемоги на енергетичному фронті!
Довідково:
JICA – це урядове агентство Японії, відповідальне за надання міжнародної допомоги та співробітництва країнам, що розвиваються. Його місія полягає у сприянні сталому розвитку та безпеці людини шляхом надання технічної допомоги, грантів, кредитів та навчальних програм.

Немає коментарів:

Дописати коментар